Ghid pentru intretinerea lentilelor de contact 
Tip lentile contact Mod de purtare Ambalaj Termen de livrare Pret
PureVision2 HD Port flexibil (port de zi sau continuu pana la 30 zile) 6 buc 24 ore 260 ron
Pure Vision Port flexibil (port de zi sau continuu pana la 30 zile) 6 buc 24 ore 195 ron
PureVision Toric (pentru lentile cilindrice) Port flexibil (port de zi sau continuu pana la 30 zile) 6 buc 30 zile 270 ron
Soflens 59 Port zilnic (inlocuire la 1 luna) 6 buc 24 ore 135 ron
Soflens Toric (pentru lentile cilindrice) Port zilnic (inlocuire la 1 luna) 6 buc 30 zile 225 ron
Natural Colors (lentile colorate) Port ocazional (30 purtari in 3 luni) 2 buc 24 ore
ReNu MultiPlus Solutie multifunctionala de intretinere pentru toate tipurile de lentile de contact moi din hidrogel si silicon-hidrogel 120 ml240 ml360 ml 24 ore24 ore24 ore 40 ron50 ron60 ron

Lentile PureVision  2 HD

Lentile de contact ce iti ofera bucuria de a privi lumea in HD. PureVision2 HDVrei sa te bucuri de o vedere incredibil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza? Lentilele de contact PureVision2 HD sunt create sa reduca halourile si reflexiile deranjante in timp ce iti asigura sanatatea oculara si confortul de care ai nevoie. Vedere incredibil de clara

  • Lentilele PureVision2 HD cu High Definition Optics, sunt create sa reduca aberatiile sferice pe tot domeniul de dioptrii. Aberatiile sferice pot afecta calitatea vederii in conditii de lumina difuza, rezultand vedere incetosata, cu halouri si reflexii orbitoare.
  • 77% dintre purtatori confirma faptul ca lentilele de contact PureVision2 HD reduc halourile si reflexiile deranjante in special in lumina difuza.

Lentile de Contact PureVision

pure-visionBaush&Lomb_PureVision_Toric

 

Bausch & Lomb PureVision® - cea mai noua generatie de lentile de contact moi - cu un design optic avansat, ofera o vedere exceptionala indiferent de nevoia ta de corectie. Pure Vision este de asemenea prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel™, un material unic creat special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.

Lentile de contact SofLens

Soflens 59Soflens 59_toric

 

SofLens sunt lentile de contact din hidrogel; sunt durabile, din material rezistent la depuneri, pentru confort sustinut la purtare. Exista posibilitati de alegere pentru aproape fiecare tip de corectie a vederii, astfel incat tot mai multi pacienti le pot purta, inclusiv cei cu astigmatism  sau prezbiopie  (nevoia de corectie la aproape)..

Lentile de contact colorate

lentile_colorateSofLens® Natural Colors Natural_ColoursLentilele de contact cosmetice Bausch + Lomb SofLens® Natural Colors iti schimba in mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat si exclusiv de imprimare, pentru a asigura o culoare naturala, in 10 nuante extraordinare. Gama de lentile SofLens® Natural Colors este disponibila si in varianta cu dioptrii. 

TOP