Categorie produs
Lentile progresive organice (plastic) cu tratament antireflex Indice 1.5 De la 250 ron/buc De la 250 ron/buc De la 250 ron/buc
Lentile progresive organice (plastic) cu tratament antireflex FOTOCROMATICE (heliomate) Indice 1.5 De la 400 ron/buc De la 400 ron/buc De la 400 ron/buc

Lentilele progresive sunt  lentilele care va permit dumneavoastra vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape.

Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele.

Spre deosebire de lentilele bifocale, lentilele progresive au o tranzitie intre campuri ( aproape, intermediar, distanta) invizibila.

Va punem la dispozitie lentile progresive de inalta calitate de la cei mai buni producatori din lume: lentile progresive Essilor, lentile progresive Hoya, lentile progresive Interoptik.

Lentile progresive Essilor

Essilor reprezinta emblema calitatii in domeniul lentilelor progresive.

Cu o experienta de pente 50 ani de in producerea lentilelor progresive, Essilor aduce o gama variata de lentile progresive de inalta calitate.

Varilux Physio 2.0

Perceperea detaliilor, a texturilor şi a imaginilor este optimizată, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.

Varilux Physio® 2.0 ţine cont de variaţiile pupilei dumneavoastră

Mărimea pupilei evoluează o dată cu nivelul de luminozitate din mediul ambiant, precum şi cu alţi factori cum ar fi distanţa obiectelor pe care le privim sau vârsta pe care o avem. Aceste variaţii ale mărimii pupilei influenţează foarte mult calitatea vederii în cazul persoanelor care poartă ochelari. De aceea, aceste variaţii sunt luate în considerare în conceperea lentilei.

Varilux Physio® 2.0 : o concentrare de tehnologii

Performanţa extraordinară a Varilux Physio® 2.0 se bazează pe 2 tehnologii unice:

  • Tehnologia W.A.V.E. 2.0 este o metodă revoluţionară de calcul în optica lentilei. Ea permite optimizarea Tehnicii Frontului de Undă* indiferent de luminozitate, analizând variaţiile diametrului pupilei. Beneficiaţi astfel de o Vedere de Înaltă Rezoluţie, chiar şi la lumină slabă.
  • Şlefuirea digitală avansată este un proces de fabricaţie de o precizie extraordinară (0,1 micron). Varilux Physio® 2.0 oferă soluţia cea mai precisă, oricare ar fi tipul de corecţie de care aveţi nevoie.

Lentile progresive Hoya

Hoya aduce un concept nou pe piata producatorilor de lentile progresive: designul lentilelor este in deplina corelatie cu miscarile ochiului.

Gama de lentile progresive Hoyalux Summit Pro devine astfel o solutie perfecta pentru cei care isi doresc lentile progresive cu adaptabilitate usoara.

Pentru un purtator de lentile progresive aceste calitati inseamna:

  • performanta optica  pentru toate distantele si directiile
  • distorsionare laterala minima
  • adaptare usora si rapida

Lentile progresive Interoptik

Lentilele Interoptik reprezinta  garanţia calităţii şi a „know-how”-ului german la preţuri avantajoase.

Marele avantaj este că fiind fabricate în România lentilele de calitate foarte bună pot fi oferite la preţuri mult mai accesibile decât produsele echivalente din export.

Gama de lentile progresive Interoptik  ofera un raport preţ-calitate imposibil de egalat.

Lentilele progresive  Excelit cu design progresiv îmbunătăţit şi tehnologie Free Form impune un nou standard, pentru vedere naturală şi confort maxim la purtare.

Avantajele alegerii unei lentile progresive Interoptik:

  • distorsionare laterala redusa
  • raport calitate- pret imbatabil
  • adaptare usoara si rapida

 

TOP