Spectacles-Header-Image-BG

Lentile monofocale de inalta calitate pentru toate buzunarele!

Va punem la dispozitie lentile cu durificare, lentile cu tratament antireflex, lentile subtiate, lentile din policarbonat.

Oferta noastra de lentile monofocale include lentile de la cei mai buni producatori: Lentile Hoya, Lentile Zeiss, Lentile Essilor, Lentile Rodenstock, Lentile Interoptik.

Lentile Hoya

Hoya reprezinta unul din cei mai mari producatori de lentile din lume.

Va oferim cele mai bune solutii optice pentru dumneavoastra: lentile hoya cu durificare si tratament antireflex de calitate.

Tratamentul antireflex pentru Lentile Hoya inseamna:

  • rezistenta la zgarieturi
  • rezistenta la murdarie
  • usor de curatat

Oferta de Lentile Hoya cuprinde:

  • Lentile Hoya cu tratament antireflex Hi Vision Aqua
  • Lentile Hoya cu tratament antireflex Super Hi Vision
  • Lentile Hoya cu tratament antireflex Hi Vision LongLife

Pentru ramele tip capsa sau surub Hoya vine cu o gama de lentile din policarbonat foarte rezistenta la socuri: Lentile Hoya PNX.

Lentile Essilor

Essilor se angajează să asigure purtatorilor de ochelari o vedere perfectă în orice situaţie, cu lentile inovatoare High-Tech. Peste 31000 de colaboratori din 37 de ţări lucrează pentru binele ochilor dumneavoastră.

Lentile Essilor inseamna  lentile adaptate la orice nevoie şi pentru orice situaţie. Cele mai noi tehnologii oferă o corecţie optimă a tuturor defectelor de vedere.

Lentilele Essilor asigura cea mai buna calitate prin tratamente antireflex de top:

Lentile Essilor cu tratament antireflex Trio Clean

Tratament  cu efect de durificare, antireflex multiplu şi oleofob. Recomandat pentru toată lumea in special pentru cei ce muncesc in faţa ecranului şi cei ce conduc noaptea.

Lentile Essilor cu tratament antireflex Crizal Easy

Tratament  cu efect de durificare, antireflex multiplu, şi cu strat hidrofob - oleofob  eficient, care împiedică impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.

Lentile Essilor cu tratament antireflex Crizal Alizee

Tratament de înaltă performanţă cu efect de durificare, antireflex multiplu, antistatic  şi cu strat hidrofob - oleofob super eficient, care împiedică efectiv impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.

Antireflexul anti-murdărie de referinţă, recomandat tuturor, este de asemenea recomandat în special pentru lucrul în faţa monitorului şi pentru şofatul pe timp de noapte. Tratamentul Crizal Alizé oferă o calitate a vederii ireproşabilă, mai puţină murdărie şi o curăţare mai uşoară.

Lentile Essilor cu tratament antireflex Crizal Forte

Tratamentul premium  care permite cea mai bună claritate a vederii, rezistentă în timp. Este la fel de dur ca un tratament pe sticlă minerală are  cea mai bună eficienţă hidrofobică şi oleofobică , efect antistatic şi antireflex multiplu super performant.

Lentilele rămân mult mai curate în timpul utilizării şi se şterg mult mai uşor, asigurând un confort şi un aspect inegalabil.

Rezultat al nanotehnologiei, tratamentul Crizal Forte constă în suprapunerea  mai multor straturi ultrafine pe suprafaţa lentilei. Fiecare strat are un rol în performanţa finală a lentilei.

Pentru ramele tip capsa sau surub Essilor  vine cu o gama de lentile din policarbonat foarte rezistenta la socuri: Lentile Essilor Airwear.

Lentilele Essilor Airwear sunt dintr-un material adaptat la toate corecţiile, ideal pentru echipamentele folosite în situaţii de risc. Este indispensabil pentru copii. Materialul Essilor Airwear din policarbonat oferă posibilitatea de a avea lentile foarte rezistente, uşoare şi confortabile.

Lentile Zeiss

Carl Zeiss este un etalon in tehnologia inovativa in optica, unul din liderii mondiali in domeniul producerii lentilelor de calitate.

Lentile Rodenstock

Producator german de lentile,  Rodenstock asigura un standard de calitate foarte ridicat pentru lentile monnofocale.

Tratamentul antireflex pentru lentilele Rodenstock consta in aplicarea unor straturi ultrasubtiri pe lentila in conditii de vacuum inalt. Straturile sunt optimizate în funcţie de compoziţie chimică, proprietăţi fizice şi grosime.

Pentru tratamentul său de top, Solitaire TopCoat®, Rodenstock foloseşte o tehnologie inovatoare patentată, bazată pe tehnologia cu plasmă, asigurând astfel o remarcabilă rezistenţă la purtare. Iar noul tratament premium, Solitaire® Protect Plus,  include şi factorul inovativ Performance Plus, pentru protecţie excelentă timp îndelungat şi vedere limpede precum cristalul, permanent.

Lentile Interoptik

Lentilele Interoptik reprezinta  garanţia calităţii şi a „know-how”-ului german la preţuri avantajoase.

Marele avantaj este că fiind fabricate în România lentilele de calitate foarte bună pot fi oferite la preţuri mult mai accesibile decât produsele echivalente din export.

Avantajele folosirii lentilelor Interoptic:

  • raport calitate-pret foarte bun
  • rezistenta lentileror la murdarie
  • rezistenta lentileror la zgarieturi
  • lentile usor de curatat

 

TOP